Over Stephanie van der Hulst, juridisch medewerker

Stephanie van der Hulst is juridisch medewerker bij Borg Advocaten.

Ze begon haar loopbaan in de gezondheidszorg. Als verpleegkundige werkte ze onder meer bij een aantal Amsterdamse ziekenhuizen. Daarna studeerde ze rechten aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd in het Nederlands recht met specialisatie gezondheidsrecht.

Sinds 1999 heeft zij werkervaring opgebouwd op het gebied van gezondheidsrecht en letselschade. Eerst werkte ze bij een rechtsbijstandsverzekeraar binnen het team gezondheidsrecht, vervolgens als juridisch medewerker in de letselschade-advocatuur.

Bij SAP advocaten hield ze zich voornamelijk bezig met medische aansprakelijkheidszaken. Hierna werkte ze jarenlang bij Beer advocaten. Daar verleende ze rechtshulp aan letselschade-slachtoffers bij vele soorten van aansprakelijkheid. Veelal aansprakelijkheidszaken bij verkeersongevallen, medische fouten en bedrijfsongevallen.

Specialisaties

Stephanie kan zich door haar opgedane werkervaring goed verplaatsen in zowel de positie van de patiënt als die van de zorgverlener. Ze is daardoor inzetbaar voor de juridische bijstand van beide partijen bij juridische geschillen, aansprakelijkheid of klachten in de gezondheidszorg. Ditzelfde geldt voor letselschade- en medisch tuchtrechtzaken.

Rechtsgebieden:

Gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, Wkkgz, tuchtrecht, Civielrecht.

Neem contact op

Bij Borg advocaten ondersteunt Stephanie van der Hulst de advocaten in verschillende praktijken zoals het civiele recht, het gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en tuchtrecht. Zij komt graag in contact met u.

T +31 (0)35 24 00 370
vanderhulst@borg-advocaten.nl

Stephanie van der Hulst gezondheidsrecht