Over Solange Drieshen, advocaat

Solange Drieshen is binnen Borg advocaten werkzaam als advocaat. Zij behandelt zowel zaken op het terrein van het bestuursrecht als het strafrecht.

Solange werkte hiervoor als juridisch medewerker bij Borg advocaten. Daarvoor was zij een aantal jaren werkzaam bij Kennedy Van der Laan in Amsterdam. Zij behaalde haar master Strafrecht en master Staats- en Bestuursrecht aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Zij schreef een gecombineerde masterscriptie over het bestuurlijk sanctierecht, met een focus op de rechtsbescherming bij bestuurlijke herstelsancties versus bestuurlijke bestraffende sancties.

Specialisaties

Solange Drieshen heeft specifieke kennis over het bestuurlijk sanctierecht en het omgevingsrecht (vergunningen, bestemmingsplannen).

Bij Borg advocaten behandelt Solange zaken op het terrein van bestuurlijke handhaving (sancties), openbare orderecht, Wet Bibob, omgevingsrecht en strafrecht.

De combinatie van deze rechtsgebieden (bestuursrecht, bestuursstrafrecht en strafrecht) komt in het bijzonder van pas bij haar werkzaamheden in het bestuursrecht waar de rechtsbescherming van burgers en rechtspersonen een belangrijk en actueel onderwerp is binnen de rechtspraak.

Neem contact op

Solange staat bestuursorganen, ondernemingen en particulieren bij in verschillende stadia van toezicht tot en met handhaving. Heeft u vragen? Stel die gerust aan haar.

T +31 (0)35 24 00 370
drieshen@borg-advocaten.nl

Profiel advocaat Solange Drieshen