Over Zubeyir Turk, juridisch medewerker

Zubeyir Turk vervult de functie van juridisch medewerker bij Borg Advocaten en zit in de afrondende fase van zijn masteropleiding staats- en bestuursrecht aan de universiteit van Leiden. Hij ondersteunt de advocaten met de algemene bestuursrechtpraktijk, met name op het gebied van privacy gerelateerde vraagstukken. Daarnaast houdt hij zich bezig met het IE-recht.

Specialisaties

Zubeyir heeft zijn bachelor afgerond aan de Universiteit Utrecht, waar hij in de functie van student-assistent een jaar lang onderzoek heeft gedaan naar de kwaliteit van de rechtspraak in Nederland. Daarnaast heeft hij als vrijwilliger rechtsbijstand verleend aan minderbedeelden bij een stichting waarvan hij later bestuurslid werd.

Zubeyir Turk schrijft zijn masterscriptie over de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens in relatie tot de AVG die sinds 25 mei 2018 van toepassing is in Nederland. Het omzetten van privacy gerelateerde klachten in een juridisch onderbouwd betoog behoort tot zijn werkzaamheden bij Borg Advocaten.

Neem contact op

Heeft u vragen voor Zubeyir Turk? Stel ze gerust hem, hij komt graag met u in contact.

T +31 (0)35 24 00 370
turk@borg-advocaten.nl

Juridisch medewerker Zubeyir Turk